«

»

Nieuws Update

foto seminar EQ Couture

22 Maart stond EQ Couture met een stand bij de Seminar Macht en kracht der gewoonte bij Koopman Horses. Een prachtige dag met veel interessante lezingen en demonstraties. Ook was er veel interesse voor de unieke ruiterkostuums die wij volledig met de hand vervaardigen.

DSC_0072

4 April stond EQ Couture tezamen met Glamourhorze bij de Kika Day georganiseerd door stal Bolsterbos. Alles stond deze dag in het teken van Kika. Er is massaal gedoneerd voor dit goede doel!

DSC_0096

Tahnee van Wenum en Maarten van Stek gaven een masterclass en wisten met veel passie het publiek de eenvoud van het rijden te demonstreren. Een waar partnerschap tussen amazone Tahnee en haar paard Equiritme’s A I’m en coach/trainer Maarten. Tahnee schitterde in haar slipjas van EQ Couture en het drietal kon het publiek enthousiasmeren om nog een extra donatie te doen voor Kika.

 

29 Juli tot en met 2 Augustus zullen EQ Couturen en Glamourhorze met een prachtige stand aanwezig zijn bij het Flanders Dressage Expo in België. Wij hopen u ook op dit evenement weer van dienst te kunnen zijn.