«

»

Daar waar het allemaal ooit mee begon!

In 2010 maakt ik voor mijzelf mijn eerste rijkostuum. Een prachtige donkerbruine jas met roodbruine satijnen accenten volledig bijpassend bij mijn nieuwe bruine zadel. Van dragen is het nooit gekomen. Toen mijn jas eenmaal klaar was en mijn zadel net 10x op mijn pony had gelegen sloeg het noodlot toe en moest ik afscheid nemen van mijn maatje Hamlet. Mijn rijjas verdween in de kast en heeft daar de afgelopen 5 jaar gehangen. In die tijd is er een hoop gebeurd en in mei 2014 besloot ik om mijn liefde voor de paardensport en het ambachtelijke kleermakersvak te gaan bundelen. Ik ben al jaren werkzaam in de Haute Couture en mijn paarden liefde is al van kleins af aan. Ik ben met een kleine collectie begonnen (en nog steeds bezig om uit te breiden) en 2 sponsoringen. Ik kijk graag naar de combinaties die in mijn rijkostuums in de ring verschijnen en ben stiekem dan ook trots dat ik onderdeel mag zijn van hun succes.

Maar na veel tegenslagen in de paardensport en het plezier lange tijd verloren te zijn geweest is de ommekeer gekomen! Sinds oktober 2014 zit ik zelf weer in het zadel en gisteren heb ik mijn eerste wedstrijd gereden met Zerma (v. Florencio) in mijn bruine rijkostuum! Het doel was plezier en ontspanning en dat is meer dan gelukt! Met 2x het oranje eremetaal en 4 winstpunten hebben Zerma en ik ons debuut gemaakt! Een nieuw rijkostuum ligt in de planning nu ik zelf ook mag gaan schitteren in de ring.  En ik hoop nog veel meer ruiters en amazones een prachtig rijkostuum aan te mogen meten!

Paardrijden is emotie

Kleding is emotie

en samen is het EQ Couture